Stort intresse för Lesjöfors på Elmia Subcontractor

2009-11-17 Den bästa mässan någonsin där intresset för Lesjöfors breda sortiment gav många nya affärsmöjligheter.
   Så beskriver Lesjöfors mässrepresentanter deltagandet i den årliga mässan för underleverantörer till industrin i Jönköping.
nyhetsbild

Marknadsföringen inför mässan var stor så ingen som besökte A-hallen kunde undgå att Lesjöfors var en av utställarna. I entrén delades 5 000 nyckelband för namnbrickor ut och stora väggvepor berättade om Lesjöfors unika bredd. Även affischer med texten ”Europas ledande leverantör av fjädrar, stans- och banddetaljer” fanns över hela mässområdet.

Fokus på bredd och spets
Trots att antalet besökare på mässan minskat något totalt sett, var medarbetarna från Lesjöfors mycket nöjda med den uppmärksamhet företaget fick.
- Vi ville fokusera på vår produktbredd och spetskompetens som fjäderleverantör. I montern visade vi till exempel upp den variation av artiklar som vi levererar till en referenskund, något vi var ensamma om att kunna göra bland våra kollegor i branschen, berättar Henrik Berner mässansvarig för Lesjöfors.

Alla kontakter följs upp
Även samtalen med de hundratals befintliga och potentiellt nya kunderna fokuserade på det breda utbudet. Inte bara den produktgrupp kunden initialt frågade om avhandlades utan möjligheterna till korsförsäljning togs tillvara.
- Detta gjorde att vi sammantaget hade väldigt bra besök med stora möjligheter som vi nu ska följa upp, avslutar Henrik Berner

Mässpäglen Elmia 2009

HB

Nyheter


The Complete Spring Supplier
© 2020 Lesjöfors AB. All Rights Reserved.