Lesjöfors får certifiering från Toyota Material Handling

2009-10-16 För fjärde året i rad har Lesjöfors erhållit utmärkelsen certifierad leverantör från Toyota Material Handling Sweden. Det innebär att Lesjöfors lever upp till högt ställda krav på bland annat kvalitet och leveranssäkerhet.
nyhetsbild

Företaget BT Truckar i Mjölby, eller Toyota Material Handling Sweden som företaget numera heter, är Sveriges största tillverkare av truckar och därtill följande tjänster som service, reservdelsförsörjning, uthyrning, finansiering och förarutbildning. Lesjöfors är sedan länge en leverantör av fjädrar till företaget.

Toyota Material Handling arbetar mycket kvalitetsmedvetet enligt ”The Toyota Way”, vilket innebär att mycket höga krav på underleverantörer ställs vad gäller miljö, kvalitet och leveranssäkerhet. Lesjöfors har för fjärde året i rad blivit utsett till Certified Supplier av Toyota Material Handling, en utmärkelse som delas till ut till företag som under föregående år levt upp till de högt ställda kraven.

- Vi är mycket glada att vi återigen får denna utmärkelse. Det är ett bevis för att vårt sätt att arbeta är uppskattat och framgångsrikt, säger Lars Blidberg, vd för Lesjöfors Industrifjädrar.

LB

Nyheter


The Complete Spring Supplier
© 2020 Lesjöfors AB. All Rights Reserved.