Stabilare marknad och fortsatt produktutveckling

2009-10-02 I Lesjöfors upplever vi nu att efterfrågan stabiliserats och för några bolag och marknadsområden ser vi även en stigande trend. Jämfört med de senaste två åren är dock nivån väsentligt lägre och det är nog något vi får räkna med kommer att gälla en bra tid framöver.

Fokus på kundservice och produktutveckling
Med anpassade kostnader och en vässad organisation med fokus på kundservice och bra produktlösningar räknar vi med att fortsätta ta marknadsandelar. Vi ska förstärka vår position som den ledande leverantören av fjädrar, stansade produkter samt gasfjädrar i de nordiska länderna samt England.

Investeringar i ny teknik
Även om investeringsnivån för närvarande ligger på en lägre nivå än tidigare, genomför vi betydande satsningar med ny teknik i våra fabriker. Det handlar om den senaste tekniken inom lindning och trådformning, induktionsteknik, varmförsättning, automatiseringar och mycket mer. Allt för att se till att vi kan erbjuda konkurrenskraftiga produkter med hög kvalitetsnivå.

Lesjöfors har marknadens mest omfattande produkt- och serviceutbud. Det nöjer vi oss inte med, utan arbetar ständigt för att utveckla vårt sortiment. Ett område som vi satsar på är vågfjädrar som vi tror att många av våra kunder kommer att få nytta av.

Kontakta oss gärna med synpunkter
Lesjöfors ska utvecklas utifrån våra kunders behov och krav. Därför strävar vi efter en mycket god dialog med dig som kund om allt ifrån produktlösningar, förpackningar och distribution till nya teknologier. Vi på Lesjöfors ska alltid vara lätta att nå och om du har synpunkter eller vill diskutera något så finns vi tillgängliga. Kontaktpersoner hittar du här.

Hoppas ni alla känner av en positiv stämning i ekonomin och att det kommer att leda till tillväxt och utveckling för oss alla!

Kjell-Arne Lindbäck, koncernchef

Nyheter


The Complete Spring Supplier
© 2020 Lesjöfors AB. All Rights Reserved.