Nya kontakter på välbesökt mässa i Finland

2009-06-10 Lesjöfors fick bra uppmärksamhet vid en mässa i norra Finland för underleverantörer till industrin. Kontakter knöts både med nya och gamla kunder.
nyhetsbild

Under 26-28 maj gick mässan Sopimusvalmistus09 av stapeln i Uleåborg i norra Finland. Regionen har ett stort utbud av högteknologisk industri och Lesjöfors är en stark leverantör till flera av dem. Ett 150-tal utställande företag från Finland, Norge och Sverige fanns på plats på mässan. Representanterna från Lesjöfors fick tillfälle att träffa flertalet befintliga kunder, men även en hel del nya.

I montern förevisades Lesjöforsgruppens bredd och djupa tekniska kompetens. Standardkonceptet med sina 3D CAD-modeller fick extra mycket beröm av konstruktörer.

Nya nätverk för framtiden
I mässhallarna hölls samtidigt en gruvmässa, Kaivos-Gruva 09 Fair, där nya, intressanta kontakter knöts i ett nytt segment för Lesjöfors.
- Vi är nöjda med vårt deltagande i mässan, som var välbesökt trots lågkonjunkturen. Vi har fått nya, intressanta nätverk för framtiden i ett område där vi sedan tidigare är starka, säger Bertel Ridberg, VD för Lesjöfors Springs Oy i Åbo.

I höst är det dags för mässdeltagande igen, på Alihankinta-09 som hålls i Tammerfors den 8-10 september. www.alihankinta.fi

Finländsk webbsida lanserad
För de finska kunderna har nu en anpassad webbsida lanserats: www.lesjofors.fi

BR

Nyheter


The Complete Spring Supplier
© 2020 Lesjöfors AB. All Rights Reserved.