Innovativa fjäderlösningar i fokus på pulserande Elmia-mässa

2016-11-23 Elmia Subcontractor är en av årets höjdpunkter och en smältdegel för affärer inom verkstadsindustrin. Lesjöfors är en given utställare och tog som vanligt chansen att möta nya och befintliga kunder för givande diskussioner.
nyhetsbild

Lesjöforsmedarbetare har återigen upplevt intensiva och givande samtal på årets Elmia Subcontractor i Jönköping. Mässan, som gick av stapeln 8-11 november 2016, är en central mötesplats för hela verkstadsindustrin i Sverige och är en temperaturgivare på läget i branschen. Cirka 1 200 utställare och 13 000 besökare hade ett starkt affärsfokus och möten på mässgolvet präglades av många handslag och konkreta affärsförslag.
- Vi hade åtminstone 500 besök i vår monter och våra nio högkvalificerade medarbetare hade fullt upp med att demonstrera våra produkter och kompetens. Många ville diskutera kommande fjäderbehov och möjliga, innovativa lösningar, berättar Henrik Berner, mässgeneral för Lesjöfors.

Intressanta leads att följa upp
Många besökare hade frågor om vågfjädrar, banddetaljer i små och mellanstora volymer samt om blockerbara gasfjädrar. En hel del intressanta leads kommer att följas upp på hemmaplan och förhoppningsvis leda till intressanta offerter.
- Bland samtalsämnena kan nämnas allt ifrån fjäderlösningar för stabila, tillfälliga boenden i flyktingläger, ventilfjädrar till bilar och säkerhetsfjädrar till specialfjädrar för automotiveindustrin, säger Henrik Berner.

I Lesjöfors monter fanns en specialbyggd Volvo Polestar som rönte mycket uppmärksamhet. Lesjöfors var starkt bidragande till en snabb produktutveckling i detta projekt och kunde stolt visa upp slutprodukten för mässbesökarna.  

Nyheter


The Complete Spring Supplier
© 2020 Lesjöfors AB. All Rights Reserved.