Bred satsning i Asien

2016-06-15 I april i år förvärvade Lesjöfors John While Group (JWG). Nu satsar man vidare genom att Lars Blidberg tillträder som Vice President Spring division Asia och får ansvar för att utveckla koncernens fjädererbjudande i Asien med bolagen JWG och Lesjöfors China.
nyhetsbild

Lars Blidberg har drygt femton år bakom sig inom Lesjöforskoncernen. Tidigare har han varit vd för Lesjöfors Industrifjädrar och idag är han Vice President Operations bland annat med fokus på att driva utvecklingsprojekt inom produktionsområdet. Med utgångspunkt från JWG och Singapore kommer Lars att arbeta tätt ihop med Lesjöfors China Ltd i syfte att utveckla försäljningen i Asien.

- Min uppgift inom John While Group blir främst att dela med mig av min Lesjöforskunskap, få JWG att känna sig som en välkommen del i gruppen och skapa en gemensam säljplattform för att marknadsföra koncernens utbud som helhet, säger Lars Blidberg. Flera av våra mångåriga kunder är globala och vill ha den höga kvalitet Lesjöfors är känt för överallt där de befinner sig. Vi har med framgång transfererat teknik och projekt för ett antal större kunder i Europa där vi numera driver affärerna lokalt i Kina med mycket nöjda kunder som resultat.

Lesjöfors har ett av världens bredaste produktsortiment inom sitt område och är i ständig utveckling. Satsningen i Asien sker på bred front för att stärka såväl service som teknisk kunskap för att än bättre tillmötesgå befintliga så väl som nya kunders behov av fjädrar och banddetaljer lokalt levererade.

Lars Blidberg tillträder sin nya tjänst den 1 juli.

Nyheter


The Complete Spring Supplier
© 2020 Lesjöfors AB. All Rights Reserved.