Centrum B vinner prestigefyllt kvalitetspris

2016-05-31 Lesjöforsföretaget Centrum B har fått utmärkelsen Kiekert Quality Award 2015 ”KieCup” som den främsta leverantören till Kiekert AG i Europa, teknikledande inom låsmekanismer till fordonsbranschen. Priset mottogs vid en ceremoni under Kiekerts Suppliers’ Day den 20 maj.
nyhetsbild

Vladimír Podmajerský – project manager Centrum B
Tomáš Zajíček – manager purchasing Kiekert CS
Marcela Valúšková -manager sales and purchasing Centrum B
Katarína Caltíková- sales manager Centrum B


Kiekert levererar innovativa stängningssystem till ledande biltillverkare över hela världen. Var tredje bil i världen har stängningssystem baserat på Kiekert-design.
- Premiumkvalitet och absolut tillförlitlighet och effektiv prissättning är grunden för maximal komfort och säkerhet för Kiekert. Därför arbetar Kiekert enbart med leverantörer och partners som kan klara Kiekerts höga kvalitetskrav och slovakiska Lesjöforsföretaget Centrum B är en godkänd global leverantör till Kiekert, säger Dr. Karl Krause, Kiekert CEO.

Vid den årliga europeiska Suppliers’s Day håller Kiekert även en tävling bland sina underleverantörer där man utvärderas utifrån olika kvalitetskriterier. Tidigare år har Centrum B bland annat kommit på en hedrande tredje plats, men i år stod man alltså som vinnare med 99,26 procent i leveranssäkerhet.

- Vi är mycket stolta över utmärkelsen och ser detta som en kvalitetsstämpel för att vi gör ett bra jobb. Att vi dessutom nästan når 100 procent (99,26%) i leveranssäkerhet är självklart också glädjande då detta tillsammans med vårt kvalitetsarbete är en viktig del, säger Ján Mačuha, vd för Centrum B.

Om Centrum B
Centrum B är specialiserade på kallindade fjädrar. Där ingår bland annat tråddetaljer, tryckfjädrar och dragfjädrar. Företaget är certifierat och möter kraven i kvalitetsledningssystemet ISO TS 16 949 och miljöledningssystemet ISO 14 001.

Nyheter


The Complete Spring Supplier
© 2020 Lesjöfors AB. All Rights Reserved.