Media uppmärksammar Lesjöfors Fjädrar

2016-05-12 Det händer mycket på Lesjöfors Fjädrar just nu. Förutom ett stort reportage kring fabriken i lokal media kommer Lesjöfors Fjädrar även inom kort att figurera i ett tv-program om svenska bruksorter.
nyhetsbild

I senaste numret av Nya Wermlands-Tidningens (NWT) ”Ekonomi och arbetsliv” presenteras Lesjöfors Fjädrar AB med ett helt uppslag. Artiklarna innehåller bland annat företagets anrika historia. Dessutom lyfter man fram dagens utmaningar med en ökande andel lågprisföretag som dyker upp, vilket kräver större fokus på effektivisering i arbetet och utveckling även hos de ledande fjädertillverkarna som Lesjöfors Fjädrar.

- Självklart är det alltid kul när media intresserar sig för vår verksamhet, säger tf vd Jan Fridholm. Vi arbetar inom en spännande och ständigt utvecklande bransch. Tillsammans är vi starka inom koncernen och det har varit en stor del i vårt framgångskoncept genom åren.

Tidningsuppslaget i NWT innehåller även en intervju med Lesjöfors AB:s koncern-VD Kjell-Arne Lindbäck som tar upp hur koncernen arbetar för att kunna konkurrera med lågprisföretagen runtom i världen. För att möta konkurrensen och samtidigt utvecklas arbetar därför Lesjöfors AB med förvärv av fabriker i lågprisländerna men även genom satsningar inom försäljning, tillverkning och service.

Under vecka 19 besöker även Sveriges Television Lesjöfors Fjädrar i Lesjöfors för att göra ett TV-inslag i sin serie om bruksorter i Sverige.

Nyheter


The Complete Spring Supplier
© 2020 Lesjöfors AB. All Rights Reserved.