Lesjöfors tyska bolag ställde ut på HANNOVER MESSE 2016

2016-05-06 Årets upplaga av HANNOVER MESSE lockade mer än 190 000 yrkesverksamma som tog chansen att fånga upp ny teknik och göra investeringar. Mässans huvudtema var Industri 4.0 och årets värdland var USA.
nyhetsbild

HANNOVER MESSE 2016 var första gången Lesjöfors tyska bolag presenterade sina kompetenser och produkter tillsammans i en och samma monter. Förutom Lesjöfors nya säljteam fanns även representanter från samtliga tyska bolag (Velleuer Federnfabrik, Stumpp+Schüle Federntechnik och S&P Federnwerk) med för att ta hand om befintliga och potentiella kunder.

Monterns besökare var mycket imponerade av den breda produktportfolion samt de stora produktionsmöjligheter som Lesjöforsgruppen erbjuder lokaliserade runtom i Europa, Asien och USA. Bland annat var besökarna imponerade av produktionsanläggningarna som Stumpp+Schüle och Centrum B har i Slovakien. Detta till följd av den starka tillväxt som finns inom bilindustrin i Tyskland samt de konkurrenskraftiga produktionskostnaderna i Slovakien.

- I framtiden kommer våra kunder att få ännu större möjligheter att dra nytta av hela utbudet inom Lesjöforsgruppen, säger Wolfgang Hellman, vice VD Lesjöfors Sales Tyskland.

Det är anledningen till att en ny säljorganisation har skapats de senaste månaderna, direkt underordnad Lesjöfors Industrial Springs & Pressings. Organisationen ska stödja all försäljningsaktiviteter för de tyska bolagen samt koordinera alla aktiviteter för att bättre kunna hantera framtida synergieffekter inom gruppen.

Nästa år går HANNOVER MESSE 2017 av stapeln 24-28 april. Vi kommer att finnas på plats så boka in dessa datum redan nu.

Lesjöfors Industrial Springs & Pressings GmbH
Spannstiftstr. 10
58119 Hagen

Tel:  +49 2334 501722
Fax: +49 2334 501727

Nyheter


The Complete Spring Supplier
© 2020 Lesjöfors AB. All Rights Reserved.