Tryckfjädrar och drivfjädrar i fokus på industrimässa

2016-04-15 Animationer och filmvisning var bara två av attraktionerna i Lesjöfors Beneluxs monter på holländska mässan ESEF för några veckor sedan. Störst intresse drog tryckfjädrar och drivfjädrar. ”Vi har redan fått in 60 direkta leads och flera förfrågningar”, säger André Boskemper, VD för Lesjöfors Benelux.
nyhetsbild

ESEF är den största industrimässan i Benelux-området med inriktning mot tillverkningsindustrin och huvudämnen som innovation och samarbete. Mässan hålls vartannat år och är en viktig plattform för att få inspiration om den senaste utvecklingen, möta nya affärskontakter samt dela med sig av teknisk kunskap. Årets mässa drog nästan 25 000 besökare under fyra dagar.

Produktvisningar på widescreen
Representanter och specialister från Lesjöfors Benelux bemannade montern. Där demonstrerade de bland annat den nylanserade holländska webbshopen med sitt breda utbud av standarfjädrar. Dessutom hade besökarna möjlighet att via widewcreen se animationer och filmer av banddetaljer, tråddetaljer och tryckfjädrar.

”Störst intresse var det för våra varmlindade tryckfjädrar, men även de nya möjligheterna med drivfjädrar från USA”, säger André Boskemper, vd för Lesjöfors Benelux. ”Vi är mycket nöjda med de här dagarna”.

Nyheter


The Complete Spring Supplier
© 2020 Lesjöfors AB. All Rights Reserved.