Hoppfullt deltagande vid internationell jordbruksmässa

2016-04-07 Med hoppstyltor i sin monter drog Lesjöfors Springs LV storpublik på mässan ”Ka pasesi” i Litauen förra veckan. Samtidigt träffade de många intressanta potentiella kunder, partners och branschkollegor.
nyhetsbild

I månadsskiftet mars-april hölls den årliga internationella jordbruksmässan ”Ka pasesi” i Kaunas, Litauen. Mässan drar årligen företag, organisationer, jordbrukare och leverantörer från hela världen. Vid årets upplaga deltog 343 utställare från 20 olika länder. I tre intensiva dagar bytte man erfarenheter, visade upp jordbruksmaskiner och hade möjlighet att lyssna på seminarier.

Mässan var uppdelad i två delar; en del bestående av drygt 30 000 kvadratmeter med jordbruksmaskiner samt en del med 151 företag som på ett eller annat sätt levererar produkter, teknik, tjänster och liknande till jordbruksbranschen.

Mycket aktivitet i Lesjöfors monter
Lesjöfors Springs LV är ledande tillverkare av fjädrar och banddetaljer i Baltikum med kunder i Estland, Lettland och Litauen. Från fabriken i Liepaja produceras allt ifrån tryckfjädrar och vridfjädrar till stansade produkter och gasfjädrar. I årets mässmonter fick besökarna bland annat testa sina färdigheter i hoppstyltor.

- Vi ville ha någon annorlunda typ av aktivitet i montern och konceptet med hoppstyltor var mycket framgångsrik. Stundtals var det till och med kö för att så många ville testa sina hoppegenskaper på hoppstyltorna, säger Ingars Jaunzems, vd för Lesjöfors Springs LV. Mässan erbjuder oss fantastiska möjligheter att varje år nätverka med leverantörer, specialister, partners och kollegor. Vi har fått mycket god respons efter dessa aktiva dagar och har redan påbörjat offerter till ett flertal konkreta projekt.

Nyheter


The Complete Spring Supplier
© 2020 Lesjöfors AB. All Rights Reserved.