Nätverkande och nya fjäderlösningar för medicinteknik på Irland

2015-12-10 ”Ett mycket bra sätt för oss att träffa rätt människor inom medicintekniska företag för att diskutera framtidens fjäderbehov och lösningar.” Den slutsatsen drog European Springs & Pressings efter intensiva mässdagar på Irland.
nyhetsbild

I oktober hölls mässan Medtec Ireland i Galway, Irland. Evenemanget är en plattform för leverantörer och beställare att mötas och göra affärer. Det är en mötesplats för de som arbetar professionellt inom och som underleverantör till medicintekniska företag och den senaste teknologin, lösningar, nätverkande och utbildning erbjuds under några hektiska dagar.

Expertkompetens inom området
Det brittiska Lesjöforsföretaget European Springs & Pressings var en av de 105 utställarna på mässan. Företaget har i många år designat och tillverkat fjädrar och pressade detaljer till företag inom medicinteknisk och läkemedelsindustrin.
- Vi  tar fram fjäderlösningar för tillverkare av medicinsk utrustning, designar prototyper och tillverkar högprecisionsfjädrar, tråddetaljer och pressade banddetaljer. Medtec-mässan erbjuder fantastiska möjligheter att nätverka med leverantörer, specialister, partners och kollegor. Vi fick också möjlighet att visa upp vår specialistkompetens inom området samtidigt som vi kunde fånga upp nya, spännande projekt som noggrant kommer att följas upp på hemmaplan, säger Stuart McSheehy, vd för European Springs & Pressings.

Nyheter


The Complete Spring Supplier
© 2020 Lesjöfors AB. All Rights Reserved.