Myllrande mötesplats på årlig irländsk jordbruksmässa

2015-10-21 European Springs & Pressings, ett företag i Lesjöforskoncernen, deltog i september på en av världens största jordbruksmässor. Organisatören räknade in 281 000 besökare och 1 500 utställare i Ratheniska på Irland.
nyhetsbild

Enligt organisatören The National Ploughing Association är mässan inte bara en av de största I Europa utan även I världen med rekordstort antal besökare och det mest framgångsrika nationella plogningsmästerskapet som gått av stapeln. Med nära nog 300 000 besökare på tre dagar och 1 500 utställare var mässplatsen ett myllrande folkhav. Besökare spenderade 36,5 miljoner euro och affärer slöts för omkring 9,6 miljoner euro.

Stort intresse för fjäderprodukter och banddetaljer
European Springs & Pressings demonstrerade sitt breda utbud av fjädrar, pressade detaljer och < href="http://www.lesjoforsab.com/bandstal/inledning-banddetaljer.asp">tråddetaljer vilka rönte stort intresse bland lantbrukare och tillverkare av jordbruksmaskiner. En av de största attraktionerna i montern var utbudet av harvpinnar producerade av S&P Federnwerk i Tyskland, ett annat av företagen i Lesjöforsgruppen. Utöver de många lantbruksföretagen fanns också ett stort intresse från ledande tillverkare av jordbruksutrustning för produkter som gasfjädrar och utbudet från standardkatalogen.

Det fanns ett stort antal utställare som visade utrustning för exempelvis boskapsskötsel, traktorer och mjölkningsmaskiner. Många uttryckte behov av fjäderprodukter och vissa var redan befintliga kunder till European Springs & Pressings. Potentiella kunder visade intresse för traditionella fjädrar, tråddetaljer och skräddarsydda fjäderlösningar. Personal i montern fick också frågor om produkter för bilars fjädring.

Uppföljning av potentiella kunder
Martin Tyndall på European Springs & Pressings är nöjd över de affärsmöjligheter de nya kontakterna på mässan gav. Konkreta ordrar och förfrågningar har redan lagts. Ytterligare flera hundra nya kontakter har tillkommit som ska följas upp med information om European Springs & Pressings och Lesjöforsgruppens breda utbud av fjädrar och banddetaljer.
- Vi gjorde många nya bekantskaper under mässdagarna och vi har många uppföljningar att göra. Våra högkvalitativa produkter passar utmärkt för jordbrukssektorn och är mycket omtyckta, vilket också det stora intresset i vår monter visade, säger Martin Tyndall.

Nyheter


The Complete Spring Supplier
© 2020 Lesjöfors AB. All Rights Reserved.