Tillverkning i många länder skapar stora möjligheter världen över

2015-07-03 Lesjöfors fortsätter den starka expansionen och siktar i år på en fakturering i storleksordningen två miljarder kronor. För närvarande erbjuds tillverkning vid totalt 21 fabriker som kan ge god support till kunder världen över.
nyhetsbild

Många av Lesjöfors kunder har upptäckt de stora möjligheter som inköp på de lokala marknader företagen verkar i ger. Lesjöfors erbjuder i dag tillverkning i länder som Lettland, Slovakien, Kina och Mexiko/USA där ett antal projekt för närvarande genomförs i nära samarbete med kunderna. Kapacitet finns dock i samtliga bolag för att genomföra ytterligare kvalificerade projekt så nya förfrågningar är alltid välkomna. Stora möjligheter finns att härigenom bredda verksamheterna, framför allt i Kina och Mexiko/USA.
- Vi tar självklart fullt ansvar för att implementera den kvalitetsnivå och teknik som krävs samt säkerställer att leveranser och service fungerar på samma sätt som i samtliga Lesjöforsbolag. Hör gärna av dig till din kontaktperson inom Lesjöforsgruppen om intresse finns för sådana upplägg så går ni tillsammans igenom de möjligheter som finns och som kan utvecklas, säger Kjell-Arne Lindbäck, koncernchef för Lesjöforsgruppen.

Effektiv produktion i Nordamerika
Det nyligen genomförda förvärvet i USA och Mexiko har kraftigt stärkt Lesjöfors erbjudande avseende drivfjädrar och klockfjädrar. Specialdesignade maskiner med hög produktivitet samt tillverkning i Mexiko erbjuder många möjligheter till konkurrenskraftiga erbjudanden. För mer information om produkter se respektive produktkategori i webbmenyn ovan.

Ständig kompetens- och teknikutveckling
Sammantaget har Lesjöfors nu marknadens kanske starkaste erbjudande inom fjäderområdet och kan som en komplett leverantör serva kunderna oavsett var i världen verksamhet bedrivs. Satsningar och investeringar fortsätter med målet att erbjuda den absolut bästa kvaliteten och servicen inom fjäderområdet. Bästa möjliga förutsättningar uppnås om Lesjöfors involveras i utvecklingsprocessen på ett så tidigt stadium som möjligt. Det ger oftast möjligheter till optimerade fjäderlösningar med bästa funktion och kostnad. Det finns ett flertal framgångsrika case beskrivna i nyhetsflödet på webben.
- Vi är redo för nya utmaningar så tveka inte att kontakta oss. Våra tekniker finns nu på mer än 25 platser i världen och via vårt starka nätverk av kompetens kan vi garanterat finna lösningar på era fjäderbehov. Lesjöfors kärnverksamhet är fjädrar och där ska vi stanna. Vi har ett absolut fokus på vidareutveckling genom att se till att vi alltid har marknadens bästa kompetens och teknik tillgänglig för att säkra den bästa kundservicen, säger Kjell-Arne Lindbäck.

Vi tackar alla våra kunder för ett gott samarbete och önskar er alla en skön sommar!

Nyheter


The Complete Spring Supplier
© 2020 Lesjöfors AB. All Rights Reserved.