Michael Arvidsson tar över rodret i Stece Fjädrar

2015-04-28 Lesjöforsägda bolaget Stece Fjädrar i Mönsterås har fått en ny vd. Michael Arvidsson med lång och bred industrierfarenhet tillträdde sin nya post i början av april.
nyhetsbild

Stece Fjädrar är ett bolag i Lesjöforsgruppen sedan 2006. Företaget är ett välkänt varumärke inom fjäderbranschen och är en stor leverantör till bland annat fordonsindustrin. Stece Fjädrar har 35 anställda och är beläget i Mönsterås.
- Vi är mycket nöjda med den förstärkning som rekryteringen av Michael Arvidsson ger och välkomnar honom varmt till Stece Fjädrar och Lesjöforsgruppen. Vi ser mycket fram emot att få ta del av hans driv och breda kompetens som kommer utveckla vår koncern ytterligare, säger Kjell-Arne Lindbäck, koncernchef för Lesjöfors.

Fortsatt utveckling av sortiment och marknader
Michael Arvidsson har tidigare jobbat som vice vd i Stena Stål där han ansvarade för komponentverksamheten. Han har även varit vd för på Hexagon-ägda Eurosteel gruppen innan den såldes till Stena. Michael Arvidsson är 52 år, utbildad högskoleingenjör och bor med sin familj i Kalmar. Den nya utmaningen i Lesjöforsgruppen ser han mycket fram emot.
- Det känns enormt roligt att ha fått förtroendet att tillsammans med alla kompetenta medarbetare utveckla Stece Fjädrar vidare, både vad gäller produktion och vårt erbjudande. Genom mina tidigare erfarenheter hoppas jag kunna tillföra nya idéer och infallsvinklar som gör att vi kan profilera oss ännu bättre mot befintliga och nya marknader, säger Michael Arvidsson.

Nyheter


The Complete Spring Supplier
© 2020 Lesjöfors AB. All Rights Reserved.