Lesjöforsbolaget Centrum B utsedd till global Kiekert-leverantör

2014-04-09 Slovakiska Centrum B är en av de främsta leverantörerna till Kiekert, en av de ledande producenterna av fordonsteknologi. Nyligen fick Centrum B det prestigefyllda uppdraget att leverera delar till Kiekert över hela världen.
nyhetsbild

Kiekert är en ledande tillverkare av dörrlåsmekanismer till fordonsindustrin globalt. Företaget arbetar enbart med underleverantörer och partners som lever upp till mycket höga kvalitetskrav. Det slovakiska Lesjöforsbolaget Centrum B är sedan många år en godkänd leverantör till Kiekert.

Centrum B tredje bästa leverantören
Årligen anordnar Kiekert ett event för alla underleverantörer kallat Suppliers Day. Den 6 mars 2014 gick eventet av stapeln i Kiekerts fabrik i Přelouč, Tjeckien. Cirka 155 representanter från hela världen var samlade och på agendan var bland annat ekonomin under 2013 och en framåtblick för 2014. Kiekert informerade även om nyheter inom kvalitetsutvärdering samt logistikförändringar. En viktig punkt var även den tävling Kiekert anordnar, Kiecup, där underleverantörerna utvärderas i 15 olika kvalitetskriterier. Här kom Centrum B på en hedrande tredje plats bland samtliga underleverantörer och fick det prestigefyllda uppdraget att leverera fjädrar till Kiekert globalt.  
- Vi är mycket glada för denna kvalitetsstämpel och ser fram emot att serva Kiekert över hela världen med våra högkvalitativa fjädrar. Vårt målmedvetna arbete med kvalitet och leveranssäkerhet resulterade i 98,37 procents korrekta leveranser i utvärderingen, säger  Ján Mačuha, chef för Centrum B.

Om Centrum B
Centrum B startade sin verksamhet 1991 och är specialiserat på tillverkning av kallindade fjädrar. Produktutbudet omfattar tråddetaljer i dimensioner från 0,4 till 2,3 mm, tryckfjädrar och dragfjädrar i storlekar från 0,1 till 5,0 mm samt fjädrar i bandstål i dimensionen 10 mm x 1 mm.

Centrum B är certifierat och möter kraven i kvalitetsledningssystemet ISO TS 16 949 och miljöledningssystemet ISO 14 001.  

Nyheter


The Complete Spring Supplier
© 2020 Lesjöfors AB. All Rights Reserved.