Mats Blåder ny vd för Lesjöfors Fjädrar

2014-02-27 Lesjöfors Fjädrar i värmländska Lesjöfors får en ny vd. Mats Blåder tillträder den 1 mars 2014 och efterträder Björn Persson som går i pension.
nyhetsbild

Mats Blåder kommer närmast från en tjänst som teknisk chef på Scana Steel i Björneborg. Han har också stor erfarenhet av ledande befattningar inom produktionsområdet. I sin roll som teknisk chef har Mats mycket erfarenhet från tekniskt säljarbete.
- Mats kommer att tillföra mycket kompetens och energi och vi önskar honom varmt välkommen till Lesjöforsgruppen och Lesjöfors Fjädrar AB, säger Kjell-Arne Lindbäck, koncernchef för Lesjöfors.

Mats Blåder är 49 år och bor i Filipstad med sambo och 4 barn. Han är utbildad bergskoleingenjör med teknologie kandidatexamen i materialteknik.
- Jag ser fram emot att leda ett företag med kompetenta och engagerade medarbetare som levererar efterfrågade produkter med erkänt hög kvalitet. Tillsammans med våra långsiktiga ägare som ständigt investerar för att vi ska vara konkurrenskraftiga, ser jag att vi har en mycket ljus framtid, säger Mats Blåder.

Nyheter


The Complete Spring Supplier
© 2020 Lesjöfors AB. All Rights Reserved.