Högtryck på Elmia

2013-11-22 Lesjöfors har återigen upplevt en mycket framgångsrik mässa på Elmia Subcontractor. Antalet förfrågningar var rekordstort och många ville fortsätta kontakten efter mässan.
nyhetsbild

Elmia Subcontractor 2013 är norra Europas mest betydelsefulla mässa för tillverkningsindustrin. Den 30:e mässan i ordningen som hölls 12-15 november blev den största någonsin, med en yta på 18 307 kvadratmeter. Hela 1 128 utställare från 29 länder samsades om utrymmet.

Många besökare i montern
I Lesjöfors monter var en strid ström av besökare nyfikna på det breda utbudet av fjädrar och banddetaljer. Lesjöforsrepresentanterna hade fullt upp med att berätta om högteknologiska projekt man varit en viktig del i. Många ville även diskutera kommande samarbeten.  
- Av årets 15 311 besökare var det nog inte många som missade oss, med tanke på antalet kontakter vi får förmånen att fortsätta jobba vidare med på hemmaplan, säger Henrik Berner mässansvarig för Lesjöfors.

Brett fjädersortiment i montern
I mässmontern fanns inte bara ett urval från det breda sortimentet av fjädrar, gasfjädrar och banddetaljer utan även en fullfjädrad racingbil. Förra årets tävlingsbil som ingenjörsstudenter på Chalmers tävlade med i prestigefyllda Formula Student fick mycket uppmärksamhet. Lesjöfors har i många år sponsrat Chalmersbilen med fjädrar.

Vann du i vår tävling?
Vinnare av vår tävling under mässan är nummer: 656, 698, 725, 859 samt 868.

De lyckliga vinnarna ombeds att höra av sig med adressuppgifter till info@lesjoforsab.com så skickar vi ut fina priser till er.

Nyheter


The Complete Spring Supplier
© 2020 Lesjöfors AB. All Rights Reserved.