Tioårsjubileum för Lesjöfors i Lettland

2013-06-20 Den 9 juni var det tio år sedan Lesjöfors slog upp portarna till den nya fabriken i Lettland. Det firades med ett rejält tårtkalas för alla anställda.
nyhetsbild

Produktionen började i liten skala år 2003 med syfte att supporta de skandinaviska Lesjöforsbolagen med pressade banddetaljer till mycket konkurrenskraftiga priser. Fokus från början har varit att hålla en hög kundservice och expandera affärerna i Baltikum. Sakta med säkert har verksamheten växt.
- I dag har våra två bolag i Lettland 95 anställda och vi samarbetar med samtliga Lesjöforsbolag i koncernen, säger Ingars Jaunzems, MD för Lesjöfors Springs LV.

Bred kompetens
Framgångarna har inte låtit vänta på sig och nya investeringar har gjorts kontinuerligt. Tusentals artiklar tillverkas i fabriken och specialistkompetensen är mycket hög. Här tillverkas i dag både banddetaljer, gasfjädrar och traditionella fjädrar. Hundratals nya baltiska företag har tillkommit som kunder sedan starten. Verksamheten visar också mycket goda finansiella resultat.
- Vi firar våra framgångar med ett rejält tårtkalas för alla anställda. Tack vare våra kompetenta medarbetare ska vi växa ytterligare de kommande åren, säger Ingars Jaunzems.

Nyheter


The Complete Spring Supplier
© 2020 Lesjöfors AB. All Rights Reserved.