Lesjöforsbolag får kvalitetsstämpel av Continental

2013-01-25 Det tyska Lesjöforsbolaget Stumpp + Schüle har utsetts till “2013 Premium Supplier“ av Contintental. Den prestigefyllda utmärkelsen får underleverantörer som lever upp till företagets högt ställda krav på bland annat kvalitet och service.
nyhetsbild

Continental tillhör världens ledande komponentleverantörer till fordonsindustrin. Produkterna finns inom bromssystem, system och komponenter för drivlinor och fjädring, instrumentering, fordonselektronik, säkerhetssystem och däck. Årligen utser företaget de bästa underleverantörerna och belönar dem med utmärkelsen “2013 Premium Supplier“. För att kunna få utmärkelsen ska underleverantören uppfylla Continentals högt ställda krav på kvalitet, leveransservice, konkurrenskraft samt ambitioner om kontinuerliga förbättringar och innovationer.

Nya möjligheter i sikte
De Lesjöforsägda fjädertilllverkaren Stumpp + Schüle i tyska Beuren har nu erhållit utmärkelsen för 2013 vilket innebär att nya dörrar öppnar sig.
- Vi är mycket glada att vi håller högsta klass för en av våra storkunder. Utmärkelsen innebär också nya affärsmöjligheter i hela Schaeffler-koncernen där Contintal ingår. Andra bolag i koncernen är LuK, INA, FAG och Schaeffler, säger Wolfgang Hellman, försäljningschef för Stumpp + Schüle.

Sedan 2012 är Stumpp + Schüle en del av Lesjöforskoncernen som förser fordonsindustrin globalt med fjädrar och pressade detaljer.

Nyheter


The Complete Spring Supplier
© 2020 Lesjöfors AB. All Rights Reserved.