Lesjöfors satsar stort på tyska marknaden

2012-03-08 Lesjöfors ser stor potential att växa i Tyskland. Som ett led I en offensiv satsning på denna marknad lanseras nu en tysk version av företagets webbplats.
nyhetsbild

Lesjöfors har varit aktiv på den tyska marknaden i flera år. För eftermarknad till bilindustrin är Lesjöfors idag den ledande leverantören med en fantastisk försäljningsutveckling. På industrisidan har det egna säljbolaget verkat under många år. Under 2011 förstärktes närvaron genom förvärvet av fjädertillverkaren Velleuer Springs and Pressings i Düsseldorf, vilket medfört att Lesjöfors nu har en mycket stark position på den tyska marknaden även inom industri.

Tysk webbplats ger bättre service
För att öka servicegraden till kunder i Tyskland lanseras nu en tysk webbplats. Den ger tillgång till värdefull information om fjädrar, pressade detaljer samt gasfjädrar och utgör en bra grund för Lesjöfors marknadsarbete.

Den tyska webben nås genom att klicka på den tyska flaggan i övre högra hörnet. Lesjöfors tyska dotterbolag har även en egen webbplats www.lesjofors.de med lokal information samt länkar till koncernens webbplats.
- Varmt välkommen att besöka oss, antingen personligen eller via vår webbplats, hälsar koncernchef Kjell-Arne Lindbäck.

Nyheter


The Complete Spring Supplier
© 2020 Lesjöfors AB. All Rights Reserved.