Många givande möten på plåtbearbetningsmässa

2011-10-17 På Sveriges första specialmässa för plåtbearbetning rönte Lesjöfors stor uppmärksamhet med sin utställning om stansade banddetaljer. Nya och befintliga kunder fick uppleva konkreta exempel på Lesjöfors specialistkompetens.
nyhetsbild

I samband med den årliga teknikmässan i Stockholm arrangerades för första året BLECH Nordic 2011, en specialmässa för tunnplåtbearbetning. Mässan gick av stapeln 4-7 oktober och Lesjöfors var en av 124 utställare från 22 länder.

Specialistkompetens inom stansade banddetaljer
I Lesjöfors monter möttes besökarna av företagets expertis inom stansade banddetaljer (stansning), till exempel kvalificerade verktygslösningar för tillverkning i stora serier och en 3D-animation av följd- och multislideverktyg.
3D-animationen kan du se här

Nya kontakter knöts
Jakob Lindquist, chef för Lesjöfors Banddetaljer i Värnamo, var mycket nöjd med mässdeltagandet.
- Vi hade hundratals besökare i vår monter och intresset för vår kunskap och våra produkter var stort. Många förknippar Lesjöfors med traditionella fjädrar, så mässan var ett bra tillfälle att visa vår bredd och kompetens även inom detta område. Vi har fått många kontakter att följa upp, både från nya och befintliga kundföretag, vilket är mycket glädjande, säger Jakob Lindquist.

JL

Nyheter


The Complete Spring Supplier
© 2020 Lesjöfors AB. All Rights Reserved.