Lesjöfors växer i Kina

2011-09-05 Lesjöfors växer stadigt på den kinesiska marknaden. Både traditionella fjädrar och banddetaljer har mött en ökad efterfrågan. De ökade volymerna har resulterat i förstärkt organisation, investeringar i utökad tillverkningskapacitet samt ny produktionsteknologi.
nyhetsbild

Lesjöfors satsning I Kina har visat sig vara helt rätt i tiden. En stark efterfrågan på fjädrar och banddetaljer har öppnat upp möjligheter för ytterligare satsningar på produktion och försäljning i landet.

Ökad kapacitet och flexibilitet
Fabriksytan vid Lesjöfors tillverkning i Changzhou har under 2011 utökats från 2 500 till 6 000 kvadratmeter. Den nya fjäderfabriken, där fjädrar från 0,5 upp till 3 mm tillverkas, är nu i full produktion. Presskapaciteten har dubblerats och erbjuder nu allt från små, manuella pressar upp till 110 tons automatpressar. Satsningar har också gjorts på att utöka kapacitet och kompetens inom laserteknik såsom lasersvetsning och lasermärkning.

Komplett fjäderleverantör även i Kina
Investeringarna betyder att en stor teknisk fjäderkompetens nu finns på plats och Lesjöfors är redo att supporta nya och befintliga kunder. Kinaenheten kan också erbjuda hela Lesjöforskoncernens sortiment via trading från systerbolagen och är därför en lokal leverantör av hela Lesjöfors produktprogram.

Helhetslösningar för europeiska företag i Kina
Målet är alltid att ge alla kunder professionellt och väl genomförda projekt som innefattar helhetslösningar med allt från tekniskt kunnande inom stansning, fjädertillverkning, verktygstillverkning till olika typer av efterbehandlingar och monteringar.
- Vi är övertygade om att tillväxten i Kina kommer att fortsätta och vi finns här för att serva den lokala marknaden. Vi står nu redo att introducera ny teknologi och har en utökad kapacitet tack vare vår nya, större produktionsenhet. Därför hoppas vi att Lesjöfors europeiska kunder med verksamhet i Kina nu kontaktar oss vid behov av våra produkter och höga tekniska kompetens, säger Mikael Andersson Business Area Manager för Lesjöfors i Kina.

Kontakta oss
Välkommen att kontakta oss via din ordinarie kontaktperson på Lesjöfors eller ta direkt kontakt med medarbetarna i Kina.

Mikael Andersson
Business Area Manager
E-mail: mikael.andersson@lesjoforsab.com
Tel: +86 186 512 259 68

David Qu
MD
E-mail: david.qu@lesjoforsab.com
Tel: +86 139 150 358 37

Adress: No 22 Tianshan Road, New district of Changzhou, 213032 Changzhou China

MA

Nyheter


The Complete Spring Supplier
© 2020 Lesjöfors AB. All Rights Reserved.