Högtryck på Elmia Subcontractor

2010-11-19 Nu är årets mässa för underleverantörer i Jönköping över. Att konjunkturen har vänt visade sig tydligt i alla de förfrågningar som gjordes i Lesjöfors välbesökta monter.
nyhetsbild

Under fyra intensiva dagar 9-12 november besöktes Elmia Subcontractor, Norra Europas ledande mässa för underleverantörer till industrin, av cirka
13 000 besökare. Ett besöksantal något lägre än tidigare år, men i princip samtliga utställare bekräftade samma sak; att hjulen åter snurrar i industrin och att produktionen går för högtryck.

Många givande möten hos Lesjöfors
Många stannade till hos Lesjöfors som har som tradition att delta i mässan. Över 500 exemplar av Lesjöfors standardkatalog delades ut vilken innehåller fler än 10 000 artiklar.
- Årets mässa var en av de mest givande för oss hittills. Vi fick in ett stort antal intresseanmälningar och konkreta projekt som vi nu ska följa upp. Exempelvis en komplex fjäderlösning som den potentielle kunden vill ha monterad och stycklevererad i bra volymer. Ett annat en gasfjäderförfrågan värd flera miljoner kronor, säger Henrik Berner, strategiskt försäljningsansvarig för Lesjöfors.

Nu återstår att följa upp affärsmöjligheterna på hemmaplan och offerera lösningar i nära samarbete med kunderna.

Stort intresse för racingbil i montern
Många stannade också till för att titta på den racingbil som Chalmersstudenter tagit fram för racingtävlingen Formula Student. Lesjöfors har sponsrat prototypbilen med bland annat specialdesignade chassifjädrar.


En sammanfattning av mässan kan du läsa på Elmias webbplats

HB

Nyheter


The Complete Spring Supplier
© 2020 Lesjöfors AB. All Rights Reserved.