Om Lesjöfors

Vår affärsidé är att vara en pålitlig partner i sammanhang där vi kan bidra med kompetens, kunskap och en kostnadseffektiv produktion av trådfjädrar och banddetaljer.

Lesjöfors är en internationell fullsortimentsleverantör av standardfjädrar och kundanpassade fjädrar, tråd- och banddetaljer samt gasfjädrar. Lesjöfors har varit verksamma sedan 1675. År 1852 startade tillverkningen av fjädrar. Idag ägs koncernen av det börsnoterade företaget Beijer Alma, och är en av Europas ledande tillverkare av fjäderprodukter.

Företagets verksamhet är organiserad i tre områden. Vi producerar banddetaljer, trådfjädrar och eftermarknadsprodukter för bilar och andra fordon. Vårt sortiment har en unik bredd och samtliga våra standardartiklar finns som 3D CAD-modeller.
 
Lesjöfors utökar ständigt sin position på marknaden genom förvärv och naturlig tillväxt. För tillfället finns vår tillverkning eller våra säljkontor i Sverige, Finland, Norge, Danmark, Tyskland, England, Nederländerna, Lettland, Slovakien, Korea, Kina, Thailand, Singapore, Mexico och USA.

För oss är kvalitet och miljöarbete av stor betydelse. Lesjöfors är certifierade enligt miljö- och kvalitetskraven ISO9001:2015 & ISO14001:2015. Vi har även ett program för att övervaka och utveckla våra processer utifrån ett miljöperspektiv.

Lesjöfors har marknadens bredaste fjäderprogram
Gå till referenssidan
Kontakta mig
Namn:
e-post:
Telefon:
Text:
Land:

Ditt land:
Skriv texten i bilden nedan:
The CAPTCHA image
The Complete Spring Supplier
© 2020 Lesjöfors AB. All Rights Reserved.