Små komponenter spiller en stor rolle i medisinsk utstyr

Flere av selskapene i Lesjöfors-konsernet har mange års erfaring med å levere den medisinske industrien. Vi ønsker å introdusere noen eksempler på vårprodukter spesielt produsert for denne bransjen av nåværende interesse.

Svært etterspurte medisinske komponenter

London, Storbritannia – European Springs & Pressings i Storbritannia er en av Lesjöfors-selskapene med kunder i medisinsk industri. Deres medisinske utvalg inkluderer fjærer som går inn i munnstykkene for ventilatorer, kateterklemmer til sprøytedrivere. Pasientsenger og trallesystemer, instrumentering og en rekke elektriske komponenter for medisinsk teknologi, inkludert defibrillatorer, er ytterligere eksempler. ESP produserer det største utvalget av fjærer og pressinger i Storbritannia. De har noen av de mest avanserte høyvolummaskiner tilgjengelig. På det meste kan maskinene produsere 5 millioner kilder i timen. Bestemte produksjonslinjer er repurposed og oppskalert for å administrere ordrer.

Stuart McSheehy, administrerende direktør kommenterer situasjonen: «Vi har utviklet verktøy og produsert medisinske komponenter for helsesektoren i flere tiår men dagens klima og påfølgende økning i etterspørselen har fremhevet markedsandelen som vi og våre kunder opererer med. Normalt tar validering som ny leverandør måneder med forsøk før volumproduksjon, men i denne svært unormale perioden har vi vært raske sporingsprosesser som passer våre kunder og er hinsides stolte over å kunne spille en støttende rolle i dagens klima.

Andre medisinske vårløsninger

Nedenfor er et utvalg av andre vårløsninger for den medisinske industrien signert Lesjöfors:
– Medisinske kilder for implantater og applikasjoner som pacemakere
– Forbedret nålebeskyttelse for et kateter
– Tilpasset wire form for plagg løfting
Fjærer i helsevesenets overvåkingsenhet som sender data fra pasientens hjem

Renslighet og hygiene

Våre selskaper som leverer komponenter til helseteknologi og medisinindustrien oppfyller de høyeste kravene til renslighet i produkter og produksjonsmiljøer. Siden Lesjöfors har salgs- og produksjonsanlegg i mange land over hele verden, kan vi sikre leveranser.

Kontakt oss for medisinske krav

Vi har veletablerte relasjoner med mange med-tech selskaper som vi regelmessig møter f.eks på utstillinger som Medtec Ireland. Likevel kan vi bistå mange flere kunder innen dette feltet med tilpassede løsninger for fjærer, gassfjærer eller pressinger.

Ta kontakt med din vanlige Lesjöfors-kontakt, så kommer vi tilbake til deg så snart vi kan for å diskutere dine krav.

Lesjöfors AB

Ekstra medier