Nye høyhastighetsmaskiner utvider kapasiteten i Danmark

Fra august har Lesjöfors Tinglev i Danmark utvidet produksjonskapasiteten med nye maskiner fra Wafios for å muliggjøre en raskere produksjon og økt vårserie.

Tinglev, Danmark – Den nye FUL 56 Wafios maskinen er en universell kompresjonsfjærspolemaskin som gjør det mulig for Lesjöfors Tinglev å øke sitt utvalg i tråddiameter fra Ø4,50 mm til Ø6,00 mm. Det bredere vårutvalget har allerede resultert i ny virksomhet med eksisterende kunder, og flere henvendelser kommer kontinuerlig. I tillegg til muligheten i ny virksomhet, maskineriet også muliggjør høyhastighets produksjon, som er positivt for leveringstider.

Mer konkurransedyktig

Brian Jensen, MD av Lesjöfors Tinglev kommenterer investeringen:
» Så langt har vi flyttet en handelsvare fra en annen leverandør til vårt eget produksjonssted med stor suksess, og dette er bare begynnelsen. Vi er nå mer konkurransedyktige med en betydelig høyere kapasitet, og kan ta på oss flere prosjekter. Vi er glade for å være en del av den solide, langsiktige fokuserte Lesjöfors-gruppen som stadig investerer i oss og tror på vårt sterke tilbud til markedet.

Kostnaden for det nye maskineriet var EUR 375 000.

Lesjöfors AB

Ekstra medier