elmia fair - Lesjöfors messe

Møt en fjærerspesialist på en utstilling nær deg

Utstillingssesongen vil snart være i full flyt, og Lesjöfors-gruppen gjør seg klar for interessante og fruktbare vårdiskusjoner over hele verden.

Nå publikum på tvers av et stort antall sektorer, inkludert landbruk, jernbane, elektronikk, gruvedrift, konstruksjon, belysning, kraftproduksjon og medisinsk teknologi, for å nevne noen, Lesjöfors selskaper er til stede på ulike utstillinger over hele verden gjennom hele året.

Verdensomspennende ekspertise

Lesjöfors betjener kunder fra hele den farmasøytiske til tunge anleggs- og utstyrssektoren til store blåchips til spesialiserte nisjeselskaper, og er aktiv på tvers av en rekke sektorer. En flott måte å kommunisere mangfoldet av produkter og kompetanse på er på utstillinger rettet mot sektorene vi spesialiserer oss på, og viser Lesjöfors-selskapene som innovative, magre produsenter med eksepsjonell ingeniørkompetanse innen vårspole, trådforming, gassfjærer og presserende næringer.

Unikt utvalg av fjærer

En av de mest aktive utstillingsselskapene i Lesjöfors er britiske baserte European Springs & Pressings. Stuart McSheehy, administrerende direktør sier:
«Vi er ganske unike for andre britiske våren beslutningstakere ved at vi dekker en rekke disipliner. Produksjonsspenning, torsjon og kompresjonsfjærer med diameter fra 0,03 mm til 65 mm, pressinger og multi-lysbilder opp til 130 tonn og ved å ha et ubegrenset designspekter av ledningsformer, plasserer oss i en fremtredende posisjon. Med stempling, kveiling, multi-slide, tung coiling, høyhastighets stempling og monteringsanlegg, samt både høy og lavt volum produksjonsevner, har vi mye å være stolte av, å markedsføre og rope om.»

Utstillinger i 2020

Nedenfor finner du et utvalg av utstillinger hvor du kan møte Lesjöfors:

Januar
National Manufacturing and Supply Chain Conference & Exhibition (Dublin, Irland)
www.manufacturingevent.com

Februar
Southern Manufacturing Show (Farnborough, Storbritannia)
www.industrysouth.co.uk

Mars
ESEF (Utrechts, Nederland)
www.esef.nl/en/

April
Hannover Messe (Hannover, Tyskland)
www.hannovermesse.de/en

Juni
DMC 2020 (Shanghai, Kina)
www.dmcexpo.com/en/

September
Alihakinta underleveranse (Tammerfors, Finland)
www.alihankinta.fi/en/

Oktober
Offshoredays (Bergen, Norge)
www.offshoredays.com

November
Elmia Suwbcontractor (Jönköping, Sverige)
www.elmia.se/en/subcontractor/

Desember
Valve World (Düsseldorf, Tyskland)
www.valveworldexpo.com

Se alle kommende utstillinger

Lesjöfors AB