Privatliv

Lesjöfors Group (“Lesjöfors”) er forpligtet til at beskytte dit privatliv som dataansvarlig for dine personoplysninger. Dette er et uddrag af Lesjöfors Fortrolighedspolitik. Hvis du vil læse den fulde version, venligst kontaktk os på privacy(at)lesjoforsab.com.

Hvorfor behandler vi dine personoplysninger?

Vi er nødt til at behandle dine personoplysninger for at

  • administrere din kunderelation til Lesjöfors
  • administrere din brugerprofil, hvis det er relevant
  • behandle køb, du foretager i vores onlinebutikker
  • give dig markedsføringsoplysninger vedrørende vores tjenester eller tjenester fra de enkelte virksomheder i Lesjöfors-koncernen (kræver dit separate samtykke)
  • give dig oplysninger om ændringerne i politikken og vores vilkår for anvendelse

Du kan blive bedt om at acceptere separate privatlivspolitikker, vilkår og betingelser, når du bruger de leverede tjenester.

Hvilke personoplysninger behandler vi?

Hvis du har en kundebrugerkonto eller foretager et køb på vores hjemmeside, kan vi indsamle følgende personlige data fra dig:

  • Navn
  • Brugernavn
  • e-mail adresse
  • adresse
  • oplysninger, som du giver, når du bruger vores tjeneste online, f.eks.
  • elektronisk sendte meddelelser, der er relateret til din kundeforbindelse
  • tekniske detaljer relateret til din navigation på vores hjemmeside, herunder din IP-adresse

Vi opbevarer kun dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt til de formål, der er anført ovenfor. Vi er meget opmærksomme på behandling dine kreditkortoplysninger, som kun behandles og gemmes af processorer af betalingstjenester og aldrig gemmes på vores servere.

Hvem deler vi dine data med?

Vi kan bruge sådanne tredjepartsunderleverandører til for eksempel de supportfunktioner, der er nødvendige for at levere vores tjenester til dig. Hvis du har givet dit samtykke til, at vi giver dig markedsføringsoplysninger vedrørende tjenesterne eller andre tjenester eller produkter, kan vi dele dem internt i virksomhederne i Lesjöfors-koncernen for at give markedsføringsoplysninger om deres produkter og tjenester.

Hvor gemmes dine data?

Dine personoplysninger kan blive overført og opbevaret på servere i forskellige lande i og uden for Den Europæiske Union (EU) og Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS). Dine personoplysninger kan også blive behandlet af vores medarbejdere i lande uden for EU/EØS. Ved overførsel af dine data uden for EU eller EØS træffer Lesjöfors AB passende foranstaltninger for at sikre, at der er et retsgrundlag for en sådan overførsel, og at dine data er tilstrækkeligt beskyttet i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Datasikkerhed

Lesjöfors anvender passende foranstaltninger for at sikre sikkerheden af dine personoplysninger mod interne og eksterne trusler. Disse foranstaltninger omfatter følgende:

  • Oplysningerne i din brugerprofil er beskyttet med adgangskode
  • Vi følger de bedste fremgangsmåder for sikkerhed i webapp
  • Alle betalingsdata overføres kun gennem sikre forbindelser

På trods af de sikkerhedsforanstaltninger, der anvendes af Lesjöfors, kan de risici, der er forbundet med brugen af onlinetjenester, ikke helt udelukkes, og derfor kan ingen sikkerhedsforanstaltning helt garantere sikkerheden af dine data.

Bemærk, at du er ansvarlig for at holde din adgangskode sikker – hvis du har fået en adgangskode af Lesjöfors. For at beskytte din brugerprofil beder vi dig om ikke at afsløre din adgangskode til nogen under nogen omstændigheder.

Brug af cookies

Cookies er små tekstfiler, der sendes til og gemmes i brugerens enhed, og som gør det muligt for hjemmesidens administrator at genkende de hyppige besøgende på hjemmesiden, for at gøre det lettere at logge ind på brugerprofilen og gøre det muligt for administratoren at indsamle oplysninger om brugerne. Baseret på de oplysninger, der indsamles af cookies, er vi løbende i stand til at forbedre indholdet af vores hjemmeside. Cookies skader ikke brugernes enheder eller filer. Hvis du ikke ønsker, at vi modtager disse oplysninger gennem vores brug af cookies, kan du begrænse brugen af cookies ved at ændre indstillingerne i din browser. Bemærk, at sådanne ændringer kan påvirke tilgængeligheden og den korrekte funktion af vores hjemmeside og vores tjenester.

Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at gøre din brugeroplevelse mere brugervenlig og for at kunne levere personlige oplysninger og tjenester til vores brugere. Vi bruger også autoriserede tredjepartstjenester på vores hjemmeside, som kan installere deres egne cookies på vores hjemmeside for at kunne levere deres tjenester til dig. Vi kan også bruge midlertidige cookies til at gøre det lettere at navigere på vores hjemmeside.

Dine rettigheder

Du har til enhver tid ret til at inspicere og rette dine personoplysninger, der er gemt af os. Du har også ret til at få fjernet eller opdateret forkerte, ufuldstændige, forældede eller unødvendige personlige oplysninger relateret til dig på din anmodning. Lesjöfors kan også på eget initiativ rette eller fjerne personoplysninger, som er ukorrekte, ufuldstændige, forældede eller unødvendige til de beskrevne formål.

Du har til enhver tid ret til at forbyde Lesjöfors at bruge dine personoplysninger til at kontakte dig i markedsførings- eller salgsøjemed. Du kan også afslutte en af vores e-mail lister, du har tilmeldt dig, ved at følge instruktionerne nederst i vores oplysende meddelelser.

Du har følgende rettigheder i forhold til dine oplysninger baseret på GDPR og andre love, som du kan udøve ved at sende en e-mail til den relevante virksomhed i gruppen (se listen nedenfor)

  • at anmode om adgang til dine oplysninger og oplysninger i forbindelse med vores brug af dine oplysninger
  • at anmode os om at sende dine markedsføringsoplysninger via e-mail
  • at anmode om rettelse eller sletning af dine oplysninger
  • for at anmode om, at vi begrænser vores brug af dine oplysninger
  • at gøre indsigelse mod behandlingen af dine oplysninger til bestemte formål
  • at trække dit samtykke til vores brug af dine oplysninger tilbage. I overensstemmelse med
    Artikel 77 i GDPR, du har også ret til at indgive en klage til en tilsynsmyndighed.

Ændringer i politikken om beskyttelse af personlige oplysninger

Lesjöfors forbeholder sig ret til at revidere og ændre politikken til enhver tid. Sådanne ændringer kan være nødvendige på grund af lovgivningsmæssige ændringer, myndighedsanmodninger, ændringer i vores tjenester eller andre årsager.

Kontaktoplysninger

Hvis du har spørgsmål vedrørende dit privatliv eller vores politikker hos Lesjöfors, eller hvis du ønsker at udøve dine rettigheder i henhold til gældende databeskyttelseslovgivning, bedes du kontakte dpc(at)lesjoforsab.com. Vi behandler din forespørgsel så hurtigt som muligt.

Kontaktoplysninger om beskyttelse af personlige oplysninger

European Springs & Pressings Ltd, GBdpc.bec(at)europeansprings.com
European Springs & Pressings Ltd, GBdpc.cor(at)europeansprings.com
John While Group PTE LTD, CNdpc.sha(at)jwsprings.com
John While Group PTE LTD, SGdpc.sgp(at)jwsprings.com
John While Group PTE LTD, THdpc.chb(at)jwsprings.com
Lesjöfors A/S, DKdpc.bby(at)lesjoforsab.com
Lesjöfors A/S, DKdpc.tlv(at)lesjoforsab.com
Lesjöfors A/S, NOdpc.ske(at)lesjoforsab.com
Lesjöfors AB, SEdpc(at)lesjoforsab.com
Lesjöfors Automotive AB, SEdpc.vax(at)lesjoforsab.com
Lesjöfors Banddetaljer AB, SEdpc.vmo(at)lesjoforsab.com
Lesjöfors China Ltd, CNdpc.czx(at)lesjoforsab.com
Lesjöfors Fjädrar AB, SEdpc.lfs(at)lesjoforsab.com
Lesjöfors Industrial Springs & Pressings, DEdpc.hagi(at)lesjoforsab.com
Lesjöfors Industrial Springs & Pressings, NLdpc.bor(at)lesjoforsab.com
Lesjöfors Industrifjädrar AB, SEdpc.hja(at)lesjoforsab.com
Lesjöfors Industrifjädrar AB, SEdpc.nor(at)lesjoforsab.com
Lesjöfors Springs (UK) Ltd, GBdpc.ell(at)lesjoforsab.com
Lesjöfors Springs America, Inc, MXdpc.nog(at)lesjoforsab.com
Lesjöfors Springs America, Inc, USdpc.scr(at)lesjoforsab.com
Lesjöfors Springs GmbH, DEdpc.haga(at)lesjoforsab.com
Lesjöfors Springs LLC, RUdpc.msk(at)lesjoforsab.com
Lesjöfors Springs Oy, FIdpc.abo(at)lesjoforsab.com
Lesjöfors Stockholms Fjäder AB, SEdpc.vby(at)lesjoforsab.com
LSEZ SIA Lesjofors Springs, LVdpc.lep(at)lesjoforsab.com
LSEZ SIA Lesjöfors Gas Springs, LVdpc.lvg(at)lesjoforsab.com
Oy Lesjöfors Ab, FIdpc.ami(at)lesjoforsab.com
S&P Federnwerk GmbH & Co. KG, DEdpc.nis(at)lesjoforsab.com
Spiralspecialisten AB, SEdpc.tyr(at)spiralspecialisten.se
Stece Fjädrar AB, SEdpc.mon(at)stecefjadrar.com
Stumpp + Schüle s.r.o., SKdpc.nov(at)stumpp-schuele.sk
Stumpp+Schüle GmbH, DEdpc.beu(at)stumpp-schuele.de
Velleuer GmbH & Co. KG, DEdpc.vel(at)velleuer.de