Lesjöfors Slovakien utsedd till en av Kiekert främsta leverantörer

2018-05-03 För tredje gången har Lesjöfors Slovakien tilldelats en utmärkelse som en av de bästa underleverantörerna till världsföretaget Kiekert. Under 2017 var Lesjöfors näst bästa leverantör.
nyhetsbild

Kiekert är en ledande tillverkare av dörrlåsmekanismer till fordonsindustrin globalt. Företaget arbetar enbart med underleverantörer och partners som lever upp till mycket höga kvalitetskrav. Det slovakiska Lesjöforsbolaget är sedan många år leverantör till Kiekert.

Vinnare för tredje gången
Varje år ordnar Kiekert en tävling för sina mer än 100 underleverantörer i Europa. Företagen utvärderas I elva kategorier, bland annat kvalitet, uppnådd PPM*, antal klagomål och prisnivå. Den maximala poängen är 100 % och Lesjöfors Slovakien hamnade på en  förtjänstfull andraplats i Europa med 97,56 %. Det är tredje gången som Lesjöfors Slovakien får utmärkelsen.
- Vår ledande position sedan många år ger oss ett kvitto på att vi erbjuder en kvalitets- och servicenivå som är mycket hög. Helt avgörande för framgång är vår personal. Både inom produktion och administration har våra medarbetare en mycket hög kompetens, säger Ján Mačuha, vd på Lesjöfors Slovakia.

Global fjäderleverantör
Lesjöfors levererar vridfjädrar till Kiekerts billås och under 2017 levererades 95 071 266 fjädrar till Kiekert.

Vid en ceremoni i Nemčice i Tjeckien den 26 april 2018 delades diplom på utmärkelsen ut till medarbetare från Lesjöfors Slovakien.

Lesjöfors Slovakien är specialiserat på tillverkning av kallindade fjädrar. Produktutbudet omfattar tråddetaljer i dimensioner från 0,4 till 2,3 mm, tryckfjädrar och dragfjädrar i storlekar från 0,1 till 5,0 mm samt fjädrar i bandstål i dimensionen 10 mm x 1 mm.


*PPM = utvärdering av leveranskvalitet. Ju lägre värde desto högre kvalitet. Lesjöfors PPM för Kiekert var 2,2.

Nyheter


The Complete Spring Supplier
© 2020 Lesjöfors AB. All Rights Reserved.