Automotive

Automotive - fordonsfjädrar

Vår sida för Automotive eftermarknadsartiklar är updaterad och mer information hittar du på Automotives webbplats

 

Automotive är en lagerhållande producent med hög kompetens. Vi erbjuder marknadens bredaste sortiment av egentillverkade och kvalitetssäkrade fordonsfjädrar. Våra främsta konkurrensfördelar är egen tillverkning, sortimentsbredd, effektiv logistik och service.

Springs

Automotive är specialiserad på eftermarknaden för personbilar och lätta fordon. Vi är unika på så sätt att vi är en lagerhållande producent. Vi kontrollerar allt från design till tillverkning, lagerhållning, logistik och service. Inom Automotive finns en bred kompetens för både produktion och applikation.

Vi tillhandahåller ett komplett sortiment av egentillverkade chassifjädrar. Våra sportfjädersatser är TÜV godkända och utvecklade för nordiska körförhållanden. Vårt sortiment av gasfjädrar täcker i stort sett alla bilmodeller på den europeiska marknaden och vi erbjuder ett komplett sortiment av bladfjädrar för bland annat lätta transportfordon.

Springs

Våra kunder är i de flesta fall rikstäckande distributörer av reservdelar för fordon. Distributionen sker från våra centrallager i Sverige, Tyskland och England.

Mer information hittar du på Automotives webbplats

Med Europas bredaste sortiment är Lesjöfors oftast det självklara valet.
Läs mer om Automotive
Kontakta mig
Namn:
e-post:
Telefon:
Text:
Land:

Ditt land:
Skriv texten i bilden nedan:
The CAPTCHA image
The Complete Spring Supplier
© 2020 Lesjöfors AB. All Rights Reserved.