Lediga tjänster

Vi söker efter nya medarbetare till Lesjöforskoncernen. Vill du bli en av oss? Välkommen med din ansökan! 

Lesjöforskoncernen är en global aktör med marknadens bredaste sortiment av fjädrar samt stansade och pressade detaljer, en konsekvens av ett långsiktigt och målmedvetet arbete som innovativ problemlösare för våra kunder i vitt skilda branscher. Med högteknologiska, kundanpassade lösningar har vi samlat expertis med unik kompetens som har tillgång till resurser och kapacitet, allt i en ständig utveckling. Lesjöfors gruppen består av mer än 21 tillverkande och säljande bolag i ett flertal länder. Koncernen ägs av Beijer Alma AB. Lesjöforsgruppen växer både via förvärv och organiskt och har god lönsamhet. 

Fjädertillverkare - Maskinoperatör till Nordmarkshyttan

Lesjöforskoncernen är ett av Europas ledande företag inom områdena fjädrar och automatstansdetaljer. Lesjöfors Industrifjädrar AB i Nordmarkshyttan tillverkar tråddetaljer och fjädrar i materialdimensioner från 0,2 mm upp till 5,0 mm. Vår omsättning ökar stadigt år från år, och idag är vi 16 personer i Nordmarkshyttan.

Vi söker nu ytterligare en medarbetare med rätt attityd och inställning, för upplärning till kunnig och flexibel fjädertillverkare / maskinoperatör / medarbetare.

Bakgrund är verkstadsinriktad utbildning eller motsvarande
yrkeserfarenhet från tillverkningsindustri, gärna med erfarenhet av CNC-programmering, mätteknik, och ritningsläsning. Du bör även kunna tillverka mindre verktyg med vanlig verkstadsutrustning, vara initiativrik, påhittig, kvalitetsinriktad och villig att ta ett stort eget ansvar. Endast kandidater med ovan nämnda meriter besvaras.

Vårt syfte är att anställningen blir en tillsvidareanställning efter en visstidsanställning om 6 månader. Tjänsten är en heltidstjänst på dagtid, med viss utökad arbetstid vid behov.

Månadslön enligt gällande Kollektivavtal - Teknikavtalet IF Metall. Facklig representant för IF Metall är Harry Karlsson - 0590-53025.

För ytterligare information kontakta Jan Eric Nordh eller
Christian Larsson - 0590-53025. Information om vårt företag
finns på vår hemsida www.lesjoforsab.com.

Ansök senast den 2017-07-15, via mail till:
jan-eric.nordh@lesjoforsab.com eller till  Lesjöfors Industrifjädrar AB, Stjälpet 21, 68293 Nordmarkshyttan. Märk kuvertet "Fjädertillverkare Nordmarkshyttan"

Kontakta mig
Namn:
e-post:
Telefon:
Text:
Land:

Ditt land:
Skriv texten i bilden nedan:
The CAPTCHA image
The Complete Spring Supplier
© 2017 Lesjöfors AB. All Rights Reserved.